torsdag 2 augusti 2007

Mellanfjärden

Åt middag i fredags på Resturang Sjömärket i Mellanfjärden (Jättendal, mellan hudiksvall och Sunsvall) Helt klart värt ett besök om man är i närheten. Mellanfjärden är vackert med röda fiskestugor och maten på Sjömärket är bra.

Gubbröan till förätt var inte alls lik den jag brukar göra hemma, men väldigt god.

Till Gösen som jag åt till huvudrätt så var det västerbottenost sås - mkt gott, men jag kan inte låta bli att undra varför det alltid måste vara västerbottenost i mat man äter på resturang? Känns som om att tillsammans med mycket fett så är det ett enklet knep att ta till för att lyckas med maten.

Servicen var trevlig men väl stressad, jag hoppades att kaffet skulle vara nybryggt, med tanke på hur lång tid det tog att få in det, men så var tyvärr inte fallet.

Men totalbetyget blir bra, mysigt, gott och avspänt.

2 kommentarer:

 1. Hej! Vad trevligt att Du besökt vår restaurang,
  Vi tar till oss allt vad Du skriver, för det är just gästernas kommentarer som gör att vi utvecklas och förbättras. Smaker kan man alltid diskutera för det har de flesta olika. Att vi i personalen känns stressade är bra att få höra, det skall ej vara så. Jag blir också ledsen att höra att Du fått vänta länge samt att trots det var kaffet dåligt. Vårt motto är att alltid servera nybryggt kaffe och vårt kaffe är krav och rättvisemärkt. Hoppas Du kommer flera gånger och att vi då får servera Dig härligt nybryggt kaffe!

  Varma Hälsningar
  Sjömärket
  Eva Eriksson

  SvaraRadera
 2. Hej Eva,

  Vad trevligt med din kommentar! Såg den inte förrän idag. Jag lovar att komma och äta igen, nästa gång jag har vägarna förbi!

  MVH
  Linda

  SvaraRadera