söndag 11 maj 2008

Glass!

Jag har lyckan att fortfarande ha kvar hallon i frysen från i somras. De mixar jag:
ca. 1 dl frysta hallon med
1-2 msk strösocker
1/2 msk florsocker
1 tsk vanlijsocker och
1-2 msk creme fraiche

till en alldelens fantastisk liten glass, som är full av smak och ill rosa i färgen! Relativt nyttig, närproducerad och ganska ekologisk! :)

6 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Det är ju lite läskigt med människor som råkar ha hallon och humrar i frysen. I min frys råkar jag ha en massa is. Jag väntar fortfarande på ett bra användningsområde för den.

    Portugal. Havskräftor. Frukost med havsutsikt. Din blogg är inte bra för ett hungrigt datorhjon.

    SvaraRadera
  4. Men det är bra för matfantasierna att vara hungrig. (och Ja, lite läskig är jag... )

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera